De ce Pro Clean

FACILITATILE ASIGURATE DE CATRE FIRMA DE CURATENIE PRO CLEAN

1. Asiguram servicii curatenie pentru orice tip de spatiu.

Redam stralucirea oricarui tip de spatiu: bucatarie, baie, living, hol, birou, spatii proaspat renovate, spatii in care au loc evenimente, expozitii, targuri, birouri, spatii comerciale, depozite, santiere si multe altele.

2. Tot personalul nostru este calificat.

Dispunem de o echipa numeroasa, cu angajati instruiti in curatenie profesionala. Fiecare beneficiaza de pregatire de specialitate in raport cu tipul de curatenie pe care il desfasoara. Suntem o firma de curatenie care recunoaste importanta componentei umane in asigurarea unui serviciu de calitate.

3. Echipamente de curatenie ultramoderne.

Dispunem de aspiratoare profesionale, echipamente de curatare prin presiune de apa, cu vapori fierbinti, spuma semi-umeda.

4. Utilizam produse si solutii de curatat adaptate suprafetelor de lucru.

Avem solutii specializate pentru lemn, material textil, piele, piatra naturala, geam, gresie/faianta. NU COMERCIALIZAM produsele, acestea sunt folosite in activitatea noastra curenta.

6. Oferim asigurare materiala.

In acest fel, clientul este asigurat contractual ca va fi despagubit in cazul producerii unei daune in cadrul procesului de curatenie.

7. Asiguram o igienizare perfecta prin utilizarea codului standardizat al culorilor.

Serviciile de curatenie cu adevarat profesionale trebuie sa asigure si igienizarea spatiului, prevenind migrarea bacteriilor din loc in altul. Codurile de culoare ale instrumentelor de curatenie (lavete, mopuri, galeti, bureti s.a.) ne ajuta sa realizam acest lucru prin delimitarea zonelor curatate.
Culoarea rosie marcheaza spatiile cu concentratie ridicata de bacterii periculoase, cum este cazul toaletei.
Culoarea verde este atribuita spatiilor in care in general sunt pastrate alimentele.
Culoarea galbena delimiteaza obiecte si zone cum sunt oglinda, gresia, chiuveta s.a.
Culoarea albastra este utilizata in alte locuri decat cele atribuite celorlalte culori.

8. Preturi si abonamente de curatenie flexibile.

Deoarece fiecare spatiu prezinta particularitati distincte, consideram corect si necesar sa evaluam spatiul si cerintele clientului inainte de a comunica pretul exact pentru serviciile de curatenie. Preturile afisate de firma nostra de curatenie sunt preturi de pornire. Pentru o oferta reala, va rugam sa ne contactati.

9.Asiguram atat interventii punctuale, cat si cu abonament.

Pentru a beneficia de cele mai mici preturi, recomandam varianta abonamentului. Abonamentele de curatenie pot fi configurate cu numarul necesar de interventii, numar de lucratori alocati, interval orar, cerinte specifice.

10. Disponibilitate ridicata.

Luni – Vineri 8:00 – 22:00
Sambata : 8:00 – 16:00