Despre noi

Compania PRO CLEAN are ca si concept de baza o afacere de familie, conceputa pentru a se identifica  cu nevoia reala si tangibila de servicii de curatenie  pentru: case si locuinte, sediile si punctele de lucru ale firmelor, cabinete medicale, spatii de productie, spatii comerciale, institutii publice si private.

Serviciile de calitate, atentia la detalii si expertiza in domeniul curateniei sunt doar cateva dintre elementele prin care punem bazele unei activitati de succes.

Scopul nostru este sa devenim una din cele mai respectate companii care furnizeaza servicii de curatenie din judetul Valcea, urmand a ne extinde activitatea  in intreaga tara.

Valorile dupa care ne ghidam in afacerea noastra sunt: respectul, responsabilitatea,excelenta, integritatea si inovatia.Intentionam sa cladim si sa consolidam relatiile cu clientii si partenerii nostri, bazandu-ne pe consecventa promisiunilor transmise catre acestia, raportandu-ne intotdeauna la integritatea noastra ca adevarati profesionisti.

Viziunea noastra

Credem ca fiecare din noi, merita sa traiasca si sa lucreze intr-un  mediu curat , sigur si agreabil. Consideram ca este important sa avem grija de oameni.

Valorile noastre

Respect:

Ne stradium sa fim o organizatie transparenta , in special in ceea ce priveste modul in care gestionam relatiile cu oamenii pe care ii angajam. Indiferent de religie sau nationalitate, angajatii sut bine veniti si respectati .

Responsibiliate:

Ne straduim sa actionam cu integritate in relatiile cu angajatii, clientii, comunitatea si ediul inconjurator.

Perfectiune :

PRO CLEAN incearca sa ofere si sa asigure servicii de cea mai inalta calitate in dumeniul curateniei si customer service.

O activitatea de succes este realizata de oameni buni, iar noi dispunem de exact acei oameni cu experienta si pregatirea necesare in domeniul curatenie. Personalul nostru lucreaza in echipa pentru ca lucrarea sa fie efectuata rapid si eficient.

Integritate:

Suntem direct responsabili de standardele servicilor pe care le oferim. Actionam cu sinceritate, punctualitate si profesionalism.