Curatenie birouri

Serviciile de curatenie birouri din oferta noastra se pot desfasura la cerere sau cu abonament lunar. Pentru a beneficia de cel mai bun pret si de curatenie permanenta, va propunem varianta unui abonament lunar pentru intretinerea curateniei la birou. Veti remarca diferenta inca de la prima noastra interventie.

Actionam cu echipe calificate si solutii specializate conform unor proceduri bine determinate pentru ca murdaria, gunoiul si praful sa fie eliminate rapid lasand in urma lor un mediu curat, cu o atmosfera de lucru placuta.

Curatenia spatiului de birouri va contribui semnificativ la imaginea companiei. Veti obtine admiratia celor care va viziteaza si respectul angajatilor. Avem clienti din randul firmelor de birouri, birourilor notariale, birourilor de avocatura, de cercetari.

Externalizand catre noi activitatea de curatenie veti beneficia de curatenie profesionala, cu numarul de interventii dorit, indiferent de suprafata spatiului. Preluarea curateniei de catre o firma de curatenie birouri va reprezenta un castig semnificativ pentru compania dumneavoastra.

Ce operatiuni desfasuram in serviciile de curatenie birouri?

Curatare pardoseala in functie de gradul de murdarie si tipul suprafetei (gresie, parchet, pardoseala lemn, mocheta, linoleum, piatra – marmura, granit s.a.) prin aspirare, injectie/extractie, curatare cu abur, spuma semi-umeda, spalare specifica.

Eliminarea prafului de pe birouri, obiecte de mobilier, pereti, tavan, colturi camera, obiecte electrocasnice prin aspirare si stergere cu solutii antistatice.

  • Curatarea ferestrelor (geamuri, tocuri, pervazuri) prin stergere cu solutii specifice.
  • Curatarea usilor de acces si a clantelor acestora.
  • Asigurarea curateniei in bucatarie – pardoseala, pereti, obiecte electrocasnice, chiuveta, hota, frigider s.a.
  • Curatarea si igienizarea grupurilor sanitare – vas si capac wc, chiuveta, oglinda, gresie si faianta.
  • Stergerea echipamentelor de birou cu solutii speciale – telefoane de birou, monitoare, imprimante, tastaturi, mousi, aer conditionat, echipamente de retea.
  • Curatarea clantelor, intrerupatoarelor, prizelor, caloriferelor, corpurilor de iluminat.
  • Aprovizionare cu consumabile de curatenie pentru toaleta, birouri, bucatarie – hartie igienica, sapun, prosoape din hartie, saci menajeri.
  • Preluarea gunoiului menajer.
  • Alte operatiuni de curatenie birouri in raport cu particularitatile fiecarui spatiu.

Va oferim estimari de pret gratuite telefonic si la sediul firmei dvs. Pentru a beneficia si dvs. de o oferta, trebuie doar sa ne contactati utilizand una din metodele de contact disponibile pe site